Vragen? Mail! info@merelsfotografie.nl  

 


Werkwijze

Let op: fotoshoots vinden alleen plaats op zaterdagochtend. (Newborns uitgezonderd, die kunnen ook op een andere dag worden ingepland.)

Fotoshoots vinden plaats op een locatie van jouw keuze. Je eigen huiskamer wordt binnen no time omgetoverd tot fotostudio. Ideaal met kleine kinderen die zich in hun eigen omgeving het meest op hun gemak voelen. Of voor een zwangerschapsshoot waarin je verschillende outfits wilt aantrekken, geen gesleep met je halve kledingkast! 

Zijn de kinderen na een paar minuten verveeld? Geen probleem, dan lassen we een pauze in tot ze het wel weer even interessant vinden, tot we dé plaat te pakken hebben! 

Voor een shoot ben ik gemiddeld een uur bezig, afhankelijk van de groep. Het fotograferen van drie kleutertjes vergt nu eenmaal meer tijd en geduld dan een portret van vier volwassenen. Ik heb echter altijd alle tijd en die rust zie je terug in de foto's. 

Binnen 2 weken na de shoot ontvang je een link naar een online gallery. Je kunt de foto's op je gemak bekijken en dan eventuele wijzigingen (maximaal 10) doorgeven. Na het doorgeven van deze aanpassingen ontvang je na ongeveer een week de USB met de bestanden in hoge resolutie en kun je ermee doen wat je wilt, zonder restricties!

Mijn portfolio vormt een mooi beeld van mijn stijl, ik ben echter altijd bereid een stapje verder te gaan en nieuwe ideeën ten uitvoering te brengen.